Over ons

Sola Virtute is het bedrijf van Beer (Berengaria) Liedmeier.  
 
Missie  
 
Beer: 'Ik ben altijd benieuwd waarin de persoon tegenover mij excelleert. Die nieuwsgierigheid vormt het hart van mijn werk.' De missie van Sola Virtute: het potentieel dat een mens of organisatie in zich meedraagt te helpen verwerkelijken.  
 
Visie  
 
Om deze missie te volbrengen, zet Sola Virtute de kwaliteiten in waar het zelf in excelleert. Dat zijn: een sterke combinatie van analytisch vermogen en intu´tie, strategisch inzicht, empathie, relativeringsvermogen en de capaciteit om helder te formuleren.  
Deze kwaliteiten worden bij de volgende activiteiten ingezet: strategische adviezen, richtlijnen voor kwaliteit, communicatieadviezen, coaching, redactie over gecompliceerde projecten, de ontwikkeling en uitvoering van publicaties.  
 
Specialisaties  
 
Sola Virtute heeft de volgende specialisaties: Resultaatgericht taalgebruik, Ouderenzorg, Cultuureducatie, Kunst in de openbare ruimte en de Begeleiding van artistieke en creatieve professionals.  
 
Meer weten?  
 
Voorbeelden van het werk van Sola Virtute via de links hieronder. Rechts in het scherm informatie over de achtergrond en opvattingen van Sola Virtute. Voor adresgegevens: helemaal naar beneden scrollen.  
 
Resultaatgericht taalgebruik  
woordlab; cursus effectief schrijven; workshop een gecompliceerde boodschap brengen  
 
Ouderenzorg  
communicatietrajecten; coaching; ghostwriting; redactie over medische en multidisciplinaire richtlijnen en handreikingen; tekst in opdracht, publicaties  
 
Cultuureducatie  
Advies en verslaglegging; ghostwriting  
 
Kunst in de openbare ruimte  
communicatietrajecten; coaching; teksten en publicaties  
 
Artistieke en creatieve professionals  
Advies en begeleiding; Salon Brugstraat  
 
 
Sola Virtute
 
B.N. Liedmeier  
Brugstraat 11  
6811 MB ARNHEM  
06 15 220 889  
beer@solavirtute.nl