Werk voor derden

Publicaties, ontwikkeld voor externe opdrachtgevers. Voorbeelden op aanvraag beschikbaar.

 
De brochure Inspirerende voorbeelden (NVVA, 2006) Het specialisme verpleeghuisgeneeskunde ontwikkelt zich tot algemene geriatrie. De brochure Inspirerende voorbeelden beschrijft in het kort wat dit betekent voor de huidige verpleeghuisarts. Daarnaast leidt de brochure naar de website www.verpleeghuisartsen.nl, waar voorbeelden van voorlopers in het veld worden gegeven: inspirerende voorbeelden.  
 
Brochure Inspirerende voorbeelden (NVVA, Utrecht 2006) concept en tekst: Beer Liedmeier, ontwerp en realisatie: Het Lab-grafisch ontwerpers BNO, druk: drukkerij Tamminga.  
 
De brochure De vele gezichten van de Verpleeghuisgeneeskunde
(NVVA/Arcares, Utrecht 2001) portretteert twaalf verpleeghuisartsen, die in uiteenlopende omstandigheden hun werk verrichten. De brochure is ontwikkeld om medische studenten te ondersteunen bij het kiezen van hun co-schappen, en brengt de veelzijdigheid en het avontuur van het vak verpleeghuisgeneeskunde in beeld.  
 
De vele gezichten van de Verpleeghuisgeneeskunde, NVVA/Arcares redactie: Beer Liedmeier, teksten: Beer Liedmeier en Sacha Buddingh', fotografie: Eut van Berkum, ontwerp en realisatie: Het Lab-grafisch ontwerpers BNO, druk: drukkerij Tamminga.  
 
Voorbeelden opvragen: beer@solavirtute.nl